مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ال - کارنیتین بر فراسنج های قندی و لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 157 | صفحه پایان 165

چکیده

 مقدمه: هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیر ال - کارنیتین بر فراسنج های (پارامترهای) قندی و لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2 است.مواد و روش ها: تاثیر ال - کارنیتین بر فراسنج های قندی و لیپیدی در 22 مرد و 14 زن دیابتی نوع 2 با میانگین سنی 51.3 ± 3.7 سال مورد بررسی قرار گرفت. بیماران به طور تصادفی در دو گروه ال - کارنیتین و دارونما قرار گرفتند و ال - کارنیتین یا دارونما به میزان 1 گرم, سه بار در روز به مدت 12 هفته تجویز شد.یافته ها: قند خون ناشتا در گروه ال - کارنیتین از 143 ± 35 میلی گرم در دسی لیتر به 130± 33 میلی گرم در دسی لیتر کاهش معنی دار نشان داد به علاوه تری گلیسرید از 196 ± 61 میلی گرم در دسی لیتر به 233 ± 116 میلی گرم در دسی لیتر افزایش معنی دار یافت؛ همچنین APO-A-I از 94 ± 20 میلی گرم در دسی لیتر به 103 ± 23 میلی گرم در دسی لیتر و APO B100 از 98 ±18 میلی گرم در دسی لیتر به 108 ± 22 میلی گرم در دسی لیتر افزایش معنی دار یافت. تغییر معنی داری در میزان LDL-C, HDL-C کلسترول, پپتیدسی و هموگلوبین گلیکوزیله بین دو گروه ال - کارنیتین و دارونما مشاهده نشد.نتیجه گیری: ال - کارنیتین کاهش معنی داری در قند خون ناشتا ولی افزایش معنی داری در تری گلیسرید سرم ایجاد می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاکرحسینی، راهبه، رهبر، علیرضا، سعادت، نوید، طالبان، فروغ اعظم، پردال، امیرحمزه، و گلستان، بنفشه. (1384). بررسی تاثیر ال - کارنیتین بر فراسنج های قندی و لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 7(2 (مسلسل 26))، 157-165. SID. https://sid.ir/paper/27864/fa

    Vancouver: کپی

    شاکرحسینی راهبه، رهبر علیرضا، سعادت نوید، طالبان فروغ اعظم، پردال امیرحمزه، گلستان بنفشه. بررسی تاثیر ال - کارنیتین بر فراسنج های قندی و لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1384؛7(2 (مسلسل 26)):157-165. Available from: https://sid.ir/paper/27864/fa

    IEEE: کپی

    راهبه شاکرحسینی، علیرضا رهبر، نوید سعادت، فروغ اعظم طالبان، امیرحمزه پردال، و بنفشه گلستان، “بررسی تاثیر ال - کارنیتین بر فراسنج های قندی و لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 7، no. 2 (مسلسل 26)، pp. 157–165، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27864/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button