Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,028
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نمایه گلیسمی عسل بدون موم منطقه آذربایجان ایران

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 4

چکیده

 مقدمه: نمایه گلیسمی نشان دهنده افزایش قند خون بعد از مصرف مواد غذایی در مقایسه با گلوکز یا نان سفید است. این نمایه بین صفر برای مواد غذایی بدون کربوهیدرات و 100 برای گلوکز در نوسان است. هم مقدار و هم نوع کربوهیدرات در پاسخ به افزایش قند خون موثر است و این پدیده در تغذیه بیماران دیابتی و تاثیر آن بر مقاومت انسولینی افراد سالم در درازمدت حایز اهمیت است. نمایه گلیسمی, دو مقدار مساوی از کربوهیدرات را مقایسه می کند و در واقع, کیفیت قندها را می سنجد, نه کمیت آن ها را.هدف: تعیین نمایه گلیسمی عسل بدون موم ایران (منطقه آذربایجان).مواد و روش ها: نمونه خون افراد مورد مطالعه (هشت نفر) پس از 12 ساعت ناشتا بودن در ساعت 8 صبح گرفته شد. سپس بعد از خوردن 50 گرم کربوهیدرات غذای استاندارد (50 گرم گلوکز) و بار دیگر 61 گرم عسل تهیه شده از یکی از شرکت های مواد غذایی (معادل 50 گرم کربوهیدرات غذای مورد آزمایش) نمونه خون افراد به فواصل 30, 60, 90 و 120 دقیقه بعد گرفته شد. میزان قند نمونه ها با استفاده از روش گلوکز اکسیداز اندازه گیری گردید.یافته ها: سطح زیر منحنی ها به ترتیب برابر 1294 و 5/847 واحد بود که بر این اساس, میزان نمایه گلیسمی عسل بدون موم منطقه آذربایجان ایران برابر 65 محاسبه شد.نتیجه گیری: عسل بدون موم ایران با نمایه گلیسمی 65 دارای نمایه گلیسمی متوسط است و می تواند در تغذیه روزانه جانشین مواد غذایی دارای نمایه گلیسمی بالا گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آفاقی، احمد، سیرتی ثابت، مجید، سهمانی، مهدی، خباز، فرهاد، و بیگدلو، علی. (1387). بررسی نمایه گلیسمی عسل بدون موم منطقه آذربایجان ایران. دانشور پزشکی، 16(78)، 1-4. SID. https://sid.ir/paper/30538/fa

    Vancouver: کپی

    آفاقی احمد، سیرتی ثابت مجید، سهمانی مهدی، خباز فرهاد، بیگدلو علی. بررسی نمایه گلیسمی عسل بدون موم منطقه آذربایجان ایران. دانشور پزشکی[Internet]. 1387؛16(78):1-4. Available from: https://sid.ir/paper/30538/fa

    IEEE: کپی

    احمد آفاقی، مجید سیرتی ثابت، مهدی سهمانی، فرهاد خباز، و علی بیگدلو، “بررسی نمایه گلیسمی عسل بدون موم منطقه آذربایجان ایران،” دانشور پزشکی، vol. 16، no. 78، pp. 1–4، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/30538/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا