مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,350
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 24

چکیده

 سابقه و هدف: بروسلوز, بیماری مشترک میان حیوان و انسان است که درمان آن نیاز به استفاده همزمان از دو آنتی بیوتیک دارد که برخی از آثار سوء رژیم درمانی نیازبه بررسی و یافتن مواد ضد میکروبی جدید را برای جایگزین سازی در رژیم درمانی بروسلوز مطرح می کند. سیر دارای ترکیبات مختلفی است که یکی از مهم ترین آنها آلیسین است و مهم ترین ماده سیر با فعالیت ضد میکروبی محسوب می گردد.روش بررسی: در این بررسی, ابتدا عصاره کلروفرمی سیر استخراج و پس از تعیین مقدار کمی آلیسین در آن, حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و کم ترین غلظت باکتری کشی (MBC) بر روی دو سویه بروسلا ملی تنسیس Rev1 و بروسلا آبورتوس S19 به روش رقت در لوله و انتشار در آگار (روش چاهکی) تعیین شد.یافته ها و بحث: نتایج به دست آمده شامل رقت 1:160 عصاره (حاوی غلظت 128 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین) به عنوان MIC و رقت 1:80 عصاره (218 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین) به عنوان MBC برای هر دو سویه S19 و Rev1 بود. 

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاپوری، رضا، ستاری، مرتضی، و محمدحسن، زهیر. (1383). بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19). دانشور پزشکی، 12(53)، 21-24. SID. https://sid.ir/paper/30709/fa

    Vancouver: کپی

    شاپوری رضا، ستاری مرتضی، محمدحسن زهیر. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19). دانشور پزشکی[Internet]. 1383؛12(53):21-24. Available from: https://sid.ir/paper/30709/fa

    IEEE: کپی

    رضا شاپوری، مرتضی ستاری، و زهیر محمدحسن، “بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19)،” دانشور پزشکی، vol. 12، no. 53، pp. 21–24، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/30709/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button