مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,032
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره کلروفرمی سیر (.Allium Sativum L) بر مورفولوژی و فیزیولوژی بروسلا

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 22

چکیده

بروسلا تحت تاثیر عواملی مانند پنی سیلین, گلیسین و برخی از هورمونها می تواند به ال - فرم تبدیل شود. اشکال ال باکتری ممکن است درطول بیماری و یا بروسلوز نهفته ایجاد شوند و در عودهای مجدد بیماری و انتقال آن دخیل باشند. سیر (Allium Sativum L.) گیاهی دارویی است که آلیسین مهمترین ماده ضدمیکروبی آن میباشد. در این بررسی پس از استخراج عصاره کلروفرمی سیر و تعیین میزان کمی آلیسین, حداقل غلظت بازدارنده از رشد (MIC) و باکتری کشی (MBC) بر روی بروسلا ملی تنسیس Revl و بروسلا آبورتوس S19 تعیین شد. اثر عصاره بر مورفولوژی بروسلا در غلظت های کمتر از بازدارنده اثر زمان و دما در تأثیر غلظت های مختلف عصاره بر روی بروسلا و اثر ضدمیکروبی عصاره در حضور سوکروز بر روی باکتری مورد مطالعه قرار گرفت و نشان داد که اثر ضدمیکروبی آلیسین بر روی بروسلا تحت تأثیر دما قرار نمی گیرد و اثر کشندگی خود را در همان دو ساعت اول بر روی باکتری نشان میدهد. همچنین اشکال ال باکتری در غلظت های کمتر از بازدارنده عصاره جدا نشدند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شاپوری، رضا، ستاری، مرتضی، و محمدحسن، زهیر. (1383). بررسی اثر عصاره کلروفرمی سیر (.Allium Sativum L) بر مورفولوژی و فیزیولوژی بروسلا. گیاهان دارویی، 3(10)، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/15660/fa

Vancouver: کپی

شاپوری رضا، ستاری مرتضی، محمدحسن زهیر. بررسی اثر عصاره کلروفرمی سیر (.Allium Sativum L) بر مورفولوژی و فیزیولوژی بروسلا. گیاهان دارویی[Internet]. 1383؛3(10):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/15660/fa

IEEE: کپی

رضا شاپوری، مرتضی ستاری، و زهیر محمدحسن، “بررسی اثر عصاره کلروفرمی سیر (.Allium Sativum L) بر مورفولوژی و فیزیولوژی بروسلا،” گیاهان دارویی، vol. 3، no. 10، pp. 15–22، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15660/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button