مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر (آلیسین) بر بروسلا ملی تنسیس (Rev1) و بروسلا آبورتوس (S19) درون ماکروفاژی

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 84

چکیده

 هدف: بررسی عصاره کلروفرمی سیر بر روی بروسلا در داخل ماکروفاژمواد و روشها: در این بررسی عصاره کلروفرمی سیر استخراج و مقدار آلیسین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تعیین شد. سپس اثر آن بر بقای درون ماکروفاژی بروسلا ملی تنسیس 1 Rev و بروسلا آبورتوس 19 S در کشت سلولی تهیه شده از ماکروفاژهای صفاقی موش مطالعه شد.یافته ها: نتایج نشان داد که عصاره در رقتهای 1:40 برابر با غلظت 439 میکرو گرم بر میلی لیتر آلیسین, 1:80 برابر با 218 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین و 1:160 برابر با 128 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین, باعث حذف بروسلاهای داخل ماکروفاژی پس از 24 ساعت می شود.نتیجه گیری: با توجه به اثرات ضد میکروبی سیر بر روی بروسلای درون ماکروفاژی لزوم استفاده از سیر و ترکیبات آن در درمان بروسلوز حداقل در کنار شیمی درمانی نمایان می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شاپوری، رضا، ستاری، مرتضی، و محمدحسن، زهیر. (1383). اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر (آلیسین) بر بروسلا ملی تنسیس (Rev1) و بروسلا آبورتوس (S19) درون ماکروفاژی. یاخته، 6(22)، 81-84. SID. https://sid.ir/paper/16435/fa

Vancouver: کپی

شاپوری رضا، ستاری مرتضی، محمدحسن زهیر. اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر (آلیسین) بر بروسلا ملی تنسیس (Rev1) و بروسلا آبورتوس (S19) درون ماکروفاژی. یاخته[Internet]. 1383؛6(22):81-84. Available from: https://sid.ir/paper/16435/fa

IEEE: کپی

رضا شاپوری، مرتضی ستاری، و زهیر محمدحسن، “اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر (آلیسین) بر بروسلا ملی تنسیس (Rev1) و بروسلا آبورتوس (S19) درون ماکروفاژی،” یاخته، vol. 6، no. 22، pp. 81–84، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16435/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button