APA:
کپیجعفری، حسین، نیاکان، محمد، شهیدی، مینو، و قره باغی، رضا. (1381). ارزیابی اثر عصاره سیر بر درجه حرارت و وزن خرگوش های آلوده شده با سالمونلا تایفی موریوم و بررسی آزمایشگاهی اثر ممانعت کنندگی آن بر باکتری. دانشور پزشکی، 9(40)، 17-22. SID. https://sid.ir/paper/30983/fa
Vancouver:
کپیجعفری حسین، نیاکان محمد، شهیدی مینو، قره باغی رضا. ارزیابی اثر عصاره سیر بر درجه حرارت و وزن خرگوش های آلوده شده با سالمونلا تایفی موریوم و بررسی آزمایشگاهی اثر ممانعت کنندگی آن بر باکتری. دانشور پزشکی[Internet]. 1381؛9(40):17-22. Available from: https://sid.ir/paper/30983/fa
IEEE:
کپیحسین جعفری، محمد نیاکان، مینو شهیدی، و رضا قره باغی، “ارزیابی اثر عصاره سیر بر درجه حرارت و وزن خرگوش های آلوده شده با سالمونلا تایفی موریوم و بررسی آزمایشگاهی اثر ممانعت کنندگی آن بر باکتری،” دانشور پزشکی، vol. 9، no. 40، pp. 17–22، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/30983/fa