مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

288
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی شاخص و بار گلیسمیک مربای رژیمی آلبالو تهیه شده با شیره خرما در افراد سالم (مقاله کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 202

چکیده

 مقدمه: شیره خرما شیرین کننده ای طبیعی و غنی از ترکیبات مغذی و آنتی اکسیدان هاست. به علاوه قند غالب آن فروکتوز می باشد که گلوکز خون را بسیار آهسته تر افزایش می دهد. هدف از این مطالعه بررسی پاسخ قندی افراد سالم به مصرف مربای رژیمی آلبالوی تهیه شده با شیره خرما بود.روش: در این کارآزمایی بالینی, پاسخ قندی 9 فرد سالم پس از مصرف دو نمونه شامل مربای تهیه شده با شیره خرما و مربای شاهد تولید شده با فرمولاسیون معین, مورد بررسی قرار گرفت و از نان سفید به عنوان ماده غذایی مرجع استفاده گردید. با استفاده از شاخص گلایسمی اندازه گیری شده, بار گلایسمی هر دو نوع مربا محاسبه و مقایسه بین گروهی با استفاده از آزمون t مستقل انجام گردید.یافته ها: بر اساس نتایج نهایی, بار گلایسمی مربای رژیمی حاوی شیره خرما و مربای شاهد به ترتیب 15.4 و 18 بود که هر دو در محدوده متوسط و قابل مصرف برای افراد دیابتی قرار گرفتند. اما تفاوت معنی داری بین شاخص گلیسمی دو مربا به دست نیامد. بار گلایسمی مربای رژیمی به طور معنی داری کمتر از مربای شاهد بود (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده از ارزیابی بالینی افراد سالم, بار گلایسمی مربای رژیمی تهیه شده با شیره خرما پایین تر از مربای شاهد بود. با توجه به دیگر اثرات سلامت بخش شیره خرما, در صورت تایید این نتایج در مطالعات آتی, می توان این مربا را به عنوان ماده غذایی رژیمی به جامعه معرفی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همایونی راد، عزیز، واقف مهربانی، لیلا، واقف مهربانی، الناز، و جوادی، مینا. (1392). ارزیابی شاخص و بار گلیسمیک مربای رژیمی آلبالو تهیه شده با شیره خرما در افراد سالم (مقاله کوتاه). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 20(2)، 193-202. SID. https://sid.ir/paper/319/fa

    Vancouver: کپی

    همایونی راد عزیز، واقف مهربانی لیلا، واقف مهربانی الناز، جوادی مینا. ارزیابی شاخص و بار گلیسمیک مربای رژیمی آلبالو تهیه شده با شیره خرما در افراد سالم (مقاله کوتاه). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1392؛20(2):193-202. Available from: https://sid.ir/paper/319/fa

    IEEE: کپی

    عزیز همایونی راد، لیلا واقف مهربانی، الناز واقف مهربانی، و مینا جوادی، “ارزیابی شاخص و بار گلیسمیک مربای رژیمی آلبالو تهیه شده با شیره خرما در افراد سالم (مقاله کوتاه)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 20، no. 2، pp. 193–202، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/319/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button