مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

822
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فراوانی حساسیت به غذاهای دریایی در دانش آموزان شهر بوشهر و برازجان

صفحات

 صفحه شروع 407 | صفحه پایان 414

چکیده

 زمینه: معمولا حساسیت به غذاهای دریایی دارای تظاهرات بالینی شدید می باشد تاکنون فراوانی آن در افراد جامعه در ایران به طور دقیق مشخص نشده است. بر همین اساس در این مطالعه به بررسی فراوانی این بیماری در شهر بوشهر و برازجان پرداخته شده است.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی روی 608 دانش آموز (36 درصد پسر و 64 درصد دختر) در بین سال های 92-1391 در شهر بوشهر و برازجان انجام شد. این مطالعه به بررسی فراوانی حساسیت به غذاها به خصوص غذاهای دریایی مبتنی بر پرسشنامه استاندارد و بر اساس پاسخ های دانش آموزان پرداخته است.یافته ها: به طور کلی فراوانی حساسیت غذایی در این مطالعه 12 درصد (73 نفر, 69.8 درصد (51 نفر) پسر و 30.2 درصد (22) دختر) بود. فراوانی حساسیت غذاهای دریایی در کل جمعیت مورد مطالعه,4.4 درصد (27 نفر, 33.3 درصد پسر (9 نفر) و 66.7 درصد دختر (16 نفر) بود. همچنین حساسیت به ماهی 1.4 درصد و میگو و سایر سخت پوستان دریایی 3.5 درصد بود. شایع ترین علایم به صورت پوستی (49.3 درصد), گوارشی (28.7 درصد) و تنفسی (2.7 درصد) گزارش شد.نتیجه گیری: این مطالعه اولین مطالعه ای است که در استان بوشهر به بررسی فراوانی حساسیت غذایی دریایی پرداخته است. با توجه به فراوانی بالای حساسیت های غذایی و به خصوص غذاهای دریایی در دانش آموزان, بررسی بیشتر و آموزش های لازم به افراد توصیه می گردد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فرخی، شکراله، غیبی، محمدکاظم، دهداری، ریحانه، کشوری، سامان، غلام پور، حسین، منصوریان، زهره، خسروی، یاسمن، بهور، بیتا، زندی، سحر، اعتمادان، راضیه، استوار، افشین، و وحدت، کتایون. (1393). بررسی فراوانی حساسیت به غذاهای دریایی در دانش آموزان شهر بوشهر و برازجان. طب جنوب، 17(3)، 407-414. SID. https://sid.ir/paper/33564/fa

Vancouver: کپی

فرخی شکراله، غیبی محمدکاظم، دهداری ریحانه، کشوری سامان، غلام پور حسین، منصوریان زهره، خسروی یاسمن، بهور بیتا، زندی سحر، اعتمادان راضیه، استوار افشین، وحدت کتایون. بررسی فراوانی حساسیت به غذاهای دریایی در دانش آموزان شهر بوشهر و برازجان. طب جنوب[Internet]. 1393؛17(3):407-414. Available from: https://sid.ir/paper/33564/fa

IEEE: کپی

شکراله فرخی، محمدکاظم غیبی، ریحانه دهداری، سامان کشوری، حسین غلام پور، زهره منصوریان، یاسمن خسروی، بیتا بهور، سحر زندی، راضیه اعتمادان، افشین استوار، و کتایون وحدت، “بررسی فراوانی حساسیت به غذاهای دریایی در دانش آموزان شهر بوشهر و برازجان،” طب جنوب، vol. 17، no. 3، pp. 407–414، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33564/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button