APA:
کپیفخاری، شنتیا، و غیاثی طرزی، بابک. (1399). بهینه سازی ویژگی های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/360105/fa
Vancouver:
کپیفخاری شنتیا، غیاثی طرزی بابک. بهینه سازی ویژگی های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/360105/fa
IEEE:
کپیشنتیا فخاری، و بابک غیاثی طرزی، “بهینه سازی ویژگی های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 99–111، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360105/fa