APA:
کپیموسوی نسب، مرضیه، تحسیری، زهرا، و منور، سکینه. (1397). استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی, آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 5-18. SID. https://sid.ir/paper/361205/fa
Vancouver:
کپیموسوی نسب مرضیه، تحسیری زهرا، منور سکینه. استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی, آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):5-18. Available from: https://sid.ir/paper/361205/fa
IEEE:
کپیمرضیه موسوی نسب، زهرا تحسیری، و سکینه منور، “استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی, آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 5–18، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361205/fa