APA:
کپیرییسی، محمد، شکرفروش، سیدشهرام، امین لاری، محمود، قیصری، حمیدرضا، و گلکاری، حجت اله. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum). بهداشت مواد غذایی، 7(2 (پیاپی 26) )، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/361459/fa
Vancouver:
کپیرییسی محمد، شکرفروش سیدشهرام، امین لاری محمود، قیصری حمیدرضا، گلکاری حجت اله. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(2 (پیاپی 26) ):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/361459/fa
IEEE:
کپیمحمد رییسی، سیدشهرام شکرفروش، محمود امین لاری، حمیدرضا قیصری، و حجت اله گلکاری، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26) ، pp. 57–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361459/fa