مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

853
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 842

چکیده

 سابقه و هدف: با افزایش میزان تولید مواد غذایی, نیاز به نگهداری جهت رساندن مواد غذایی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان احساس می شود. یکی از مهمترین دلایل بسته بندی پیشگیری از رشد میکروارگانیسم های عامل فساد و بیماریزا در مواد غذایی می باشد. این تحقیق با هدف مطالعه تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله انجام شد. مواد و روش ها: جهت مطالعه اثر ضدمیکروبی PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز, کشت میکروبی نمونه ها برای موارد شمارش کلی باکتری های هوازی, سایکروتروف ها, کلیفرم ها و استافیلوکوکوس اورئوس در 7 زمان مختلف یعنی روزهای 0, 1, 2, 3, 4, 6 و 8 صورت گرفت. همچنین جهت مطالعه اثر فیلم ها بر میزان ازت فرار کل گوشت چرخ کرده گوساله, آزمایشات مورد نظر, در روزهای مشابه آزمون میکروبی صورت گرفت. یافته ها : نتایج این مطالعه نشان داد که شمارش کلی باکتری های هوازی, سایکروتروف ها, کلیفرم ها و استافیلوکوکوس ارئوس در نمونه های بسته بندی شده با فیلم PLA حاوی غلظت 0.8% اسانس زیره سبز به صورت معنی داری نسبت به گروه شاهد کمتر بود (P<0.05). همچنین, با افزایش غلظت اسانس در فیلم PLA, اثر ضدمیکروبی بصورت معنی داری افزایش یافت (P<0.05). همچنین نمونه های بسته بندی شده با فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس در طول مطالعه نسبت به نمونه های شاهد مقادیر پایین تری از ازت فرار کل نشان دادند (P<0.05) و بطور کلی روند وابسته به غلظت در اثر افزودن اسانس مشاهده شد. نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه می توان چنین نتیجه گرفت که استفاده از فیلم PLA حاوی غلظت 0.8 درصد اسانس زیره سبز, روشی مناسب برای افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گوساله حداقل به مدت 8 روز در دمای یخچال می باشد بدون آنکه فساد میکروبی و شیمیایی در آن مشاهده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عشقی نژاد، فاطمه، آخوندزاده بستی، افشین، خنجری، علی، خسروی، پریوش، شاویسی، نسیم، و طیارهشتجین، نسرین. (1397). اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(1 )، 75-842. SID. https://sid.ir/paper/363549/fa

    Vancouver: کپی

    عشقی نژاد فاطمه، آخوندزاده بستی افشین، خنجری علی، خسروی پریوش، شاویسی نسیم، طیارهشتجین نسرین. اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(1 ):75-842. Available from: https://sid.ir/paper/363549/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عشقی نژاد، افشین آخوندزاده بستی، علی خنجری، پریوش خسروی، نسیم شاویسی، و نسرین طیارهشتجین، “اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 ، pp. 75–842، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button