APA:
کپیعشقی نژاد، فاطمه، آخوندزاده بستی، افشین، خنجری، علی، خسروی، پریوش، شاویسی، نسیم، و طیارهشتجین، نسرین. (1397). اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(1 )، 75-842. SID. https://sid.ir/paper/363549/fa
Vancouver:
کپیعشقی نژاد فاطمه، آخوندزاده بستی افشین، خنجری علی، خسروی پریوش، شاویسی نسیم، طیارهشتجین نسرین. اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(1 ):75-842. Available from: https://sid.ir/paper/363549/fa
IEEE:
کپیفاطمه عشقی نژاد، افشین آخوندزاده بستی، علی خنجری، پریوش خسروی، نسیم شاویسی، و نسرین طیارهشتجین، “اثر فیلم های PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 ، pp. 75–842، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363549/fa