APA:
کپیشاکراردکانی، احمد، و ابوطالبی، محمد. (1398). بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتی گراد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/366090/fa
Vancouver:
کپیشاکراردکانی احمد، ابوطالبی محمد. بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتی گراد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/366090/fa
IEEE:
کپیاحمد شاکراردکانی، و محمد ابوطالبی، “بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتی گراد،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 87–96، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366090/fa