APA:
کپیملائی بلاسی، زهرا، عموعابدینی، قاسم، بی ریا، داوود، اطیابی، فاطمه، صالحی نیک، نسیم، و حقیرالسادات، بی بی فاطمه. (1396). بررسی تاثیر مواد افزودنی ساکارز و کلسترول بر روی دمای عبور فازی فرمولاسیون نانولیپوزومی در کنار استفاده از دو روش کاهش اندازه ذرات (امواج مافوق صوت/هموژناسیون تحت فشار بالا). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 25(2)، 144-155. SID. https://sid.ir/paper/36656/fa
Vancouver:
کپیملائی بلاسی زهرا، عموعابدینی قاسم، بی ریا داوود، اطیابی فاطمه، صالحی نیک نسیم، حقیرالسادات بی بی فاطمه. بررسی تاثیر مواد افزودنی ساکارز و کلسترول بر روی دمای عبور فازی فرمولاسیون نانولیپوزومی در کنار استفاده از دو روش کاهش اندازه ذرات (امواج مافوق صوت/هموژناسیون تحت فشار بالا). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1396؛25(2):144-155. Available from: https://sid.ir/paper/36656/fa
IEEE:
کپیزهرا ملائی بلاسی، قاسم عموعابدینی، داوود بی ریا، فاطمه اطیابی، نسیم صالحی نیک، و بی بی فاطمه حقیرالسادات، “بررسی تاثیر مواد افزودنی ساکارز و کلسترول بر روی دمای عبور فازی فرمولاسیون نانولیپوزومی در کنار استفاده از دو روش کاهش اندازه ذرات (امواج مافوق صوت/هموژناسیون تحت فشار بالا)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 25، no. 2، pp. 144–155، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36656/fa