APA:
کپیاسفندیاری، زهرا، مراثی، محمدرضا، استکی، فاطمه، صنعتی، وحید، پناهی، الناز، اکبری، نادر، مدنی، رویاالسادات، و مصبریان تنها، ژیلا. (1398). اثربخشی آموزش بر آگاهی, نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به انتخاب محصول غذایی مناسب براساس نشانگر رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) مندرج بر بسته بندی محصولات غذایی. مجله دانشکده پزشکی، 77(1 )، 54-62. SID. https://sid.ir/paper/369533/fa
Vancouver:
کپیاسفندیاری زهرا، مراثی محمدرضا، استکی فاطمه، صنعتی وحید، پناهی الناز، اکبری نادر، مدنی رویاالسادات، مصبریان تنها ژیلا. اثربخشی آموزش بر آگاهی, نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به انتخاب محصول غذایی مناسب براساس نشانگر رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) مندرج بر بسته بندی محصولات غذایی. مجله دانشکده پزشکی[Internet]. 1398؛77(1 ):54-62. Available from: https://sid.ir/paper/369533/fa
IEEE:
کپیزهرا اسفندیاری، محمدرضا مراثی، فاطمه استکی، وحید صنعتی، الناز پناهی، نادر اکبری، رویاالسادات مدنی، و ژیلا مصبریان تنها، “اثربخشی آموزش بر آگاهی, نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به انتخاب محصول غذایی مناسب براساس نشانگر رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) مندرج بر بسته بندی محصولات غذایی،” مجله دانشکده پزشکی، vol. 77، no. 1 ، pp. 54–62، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369533/fa