Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

744
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

737
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آگاهی، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در زمینه ایمنی و بهداشت مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 66 | صفحه پایان 73

چکیده

 هدف: ایمنی و بهداشت مواد غذایی نقش و اهمیت مهمی در حفظ و سلامت انسان و جلوگیری از بیماری ها دارد. پژوهش حاضر باهدف تعیین آﮔ ﺎ ﻫ ﯽ , ﻧ ﮕ ﺮ ش و عملکرد داﻧ ﺸ ﺠ ﻮ یﺎ ن داﻧ ﺸ ﮕ ﺎ ه ﻋ ﻠ ﻮ م ﭘ ﺰ ﺷ ﮑ ﯽ هرمزگان در زمینه ایمنی و ﺑ ﻬ ﺪ اﺷ ﺖ ﻣ ﻮ اد ﻏ ﺬ ایﯽ انجام شد. روش ها: مطالعه ﺗ ﻮ ﺻ ﯿ ﻔ ﯽ-تحلیلی حاضر روی 220 نفر از داﻧ ﺸ ﺠ ﻮ یﺎ ن داﻧ ﺸ ﮕ ﺎ ه ﻋ ﻠ ﻮ م ﭘ ﺰ ﺷ ﮑ ﯽ هرمزگان که به صورت تصادفی ساده انتخاب شده بودند, انجام شد. ابزار جمع آوری اطلاعات, پرسشنامه ای استاندارد شامل اﻃ ﻼ ﻋ ﺎ ت دموگرافیک, سنجش آﮔ ﺎ ﻫ ﯽ , ﻧ ﮕ ﺮ ش و عملکرد نسبت ﺑ ﻪ ﺑ ﻬ ﺪ اﺷ ﺖ و ایﻤ ﻨ ﯽ ﻣ ﻮ اد ﻏ ﺬ ایﯽ ﺑ ﻮ د. اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 19 و روش های آماری آزمون های آماری آنالیز واریانس یک طرفه, تست مجذور کای وتی تست کای و آزمون تجزیه وتحلیل شد. نتایج: نتایج نشان داد, میزان آگاهی در (2/8 در صد) خوب, (75 در صد) متوسط و (8/16 در صد) ضعیف بود. (8/6 در صد) دانشجویان نگرش منفی, (6/73 در صد) نگرش خنثی و (5/19 در صد) دارای نگرش مثبت بودند. نمره عملکرد (8/11 در صد) ضعیف, (9/60 در صد) متوسط و60 نفر ( 3/27 درصد) خوب بود. همچنین ﺗ ﻔ ﺎ وت آﻣ ﺎ ری معنا داری بین جنس با نگرش مثبت(002/0=P-Value) و عملکرد (001/0>P-Value) مشاهده شد. از نظر متغیرهای آﮔ ﺎ ﻫ ﯽ , نگرش و عملکرد ﺗ ﻔ ﺎ وت آﻣ ﺎ ری معنا داری در ﺑ ﯿ ﻦ داﻧ ﺸ ﺠ ﻮ یﺎ ن دانشکده های ﻣ ﺨ ﺘ ﻠ ﻒ مشاهده شد (05/0>P-Value). همچنین آگاهی با مقطع تحصیلی (001/0>P-Value) و گذراندن واحد تغذیه (038/0=P-Value) ارتباط داشت. نتیجه گیری: با توجه به نتایج مطالعه و ارتباط معنادار بین آگاهی و مقطع تحصیلی و گذراندن واحدهای آموزشی مرتبط با ایمنی مواد غذایی, برنامه ریزی در این زمینه و اجرای مداخلات آموزشی مناسب می تواند در ارتقاء ﺳ ﻄ ﺢ آﮔ ﺎ ﻫ ﯽ و تغییر در نگرش و بهبود عملکرد دانشجویان مثمر ثمر واقع گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدی، شهلا، محسنی، شکراله، محمدی، عاطفه، مکدر، اسما، ایزدی، نرگس، و عابدینی، صدیقه. (1398). آگاهی, نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در زمینه ایمنی و بهداشت مواد غذایی. طب پیشگیری، 6(2 )، 66-73. SID. https://sid.ir/paper/261563/fa

    Vancouver: کپی

    عابدی شهلا، محسنی شکراله، محمدی عاطفه، مکدر اسما، ایزدی نرگس، عابدینی صدیقه. آگاهی, نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در زمینه ایمنی و بهداشت مواد غذایی. طب پیشگیری[Internet]. 1398؛6(2 ):66-73. Available from: https://sid.ir/paper/261563/fa

    IEEE: کپی

    شهلا عابدی، شکراله محسنی، عاطفه محمدی، اسما مکدر، نرگس ایزدی، و صدیقه عابدینی، “آگاهی, نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در زمینه ایمنی و بهداشت مواد غذایی،” طب پیشگیری، vol. 6، no. 2 ، pp. 66–73، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261563/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا