مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی اشریشیاکلی O157: H7 در گوشت گاوهای کشتار شده شهر مشهد با استفاده از روش های بیوشیمیایی و مولکولی

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 141

چکیده

 زمینه و هدف: اشریشیا کلی سویه O157: H7 به عنوان یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده بیماری های منتقل شونده به وسیله ی مواد غذایی از جمله گوشت و فرآورده های گوشتی است. هدف از انجام این تحقیق, بررسی شیوع آلودگی گوشت گاو کشتار شده در مشهد به اشریشیا کلی سویه O157: H7 با ردیابی ژن rfbE بود. مواد و روش کار: تعداد 148 نمونه گوشت گاو کشتار شده در مشهد (بهار تا زمستان 1397) به طور تصادفی جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شد. شناسایی اشریشیا کلی سویه O157: H7 با روش های بیوشیمیایی و ردیابی ژن rfbE به روش کلنی PCR صورت پذیرفت. یافته ها و بحث: بر اساس آزمون های بیوشیمیایی, اشریشیا کلی سویه O157: H7 در تعداد 7 (4/73 درصد) نمونه از گوشت گاوهای کشتار شده جداسازی و پس از انجام کلنی PCR, در 2 (1/35 درصد) عدد از این 7 نمونه تأیید شد. با توجه به نتایج این مطالعه, می توان استنباط کرد گوشت گاو می تواند به عنوان یک مخزن اصلی و مهم برای اشریشیا کلی سویه O157: H7 باشد و احتمال انتقال این پاتوژن به انسان با مصرف گوشت گاو و فرآورده های آن وجود دارد. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که پرایمرهای اختصاصی ژن rfbEبه خوبی قادر به افتراق کلنی های اشریشیا کلی سویه O157: H7 از سایر کلنی های رشد یافته روی محیط کشت, طی فرآیند PCR هستند. تحقیق حاضر برای اولین بار است که در شهرستان مشهد انجام می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، احسان، قوچان نژادنورنیا، بهاره، یوسفی، افسانه، و فکور، فائزه. (1398). شناسایی اشریشیاکلی O157: H7 در گوشت گاوهای کشتار شده شهر مشهد با استفاده از روش های بیوشیمیایی و مولکولی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 13(2 )، 137-141. SID. https://sid.ir/paper/376812/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی احسان، قوچان نژادنورنیا بهاره، یوسفی افسانه، فکور فائزه. شناسایی اشریشیاکلی O157: H7 در گوشت گاوهای کشتار شده شهر مشهد با استفاده از روش های بیوشیمیایی و مولکولی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1398؛13(2 ):137-141. Available from: https://sid.ir/paper/376812/fa

    IEEE: کپی

    احسان یوسفی، بهاره قوچان نژادنورنیا، افسانه یوسفی، و فائزه فکور، “شناسایی اشریشیاکلی O157: H7 در گوشت گاوهای کشتار شده شهر مشهد با استفاده از روش های بیوشیمیایی و مولکولی،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 13، no. 2 ، pp. 137–141، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376812/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button