Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,153
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

851
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه الگوی تغذیه در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی در شهرستان بروجرد: گزارش کوتاه

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 69

چکیده

 زمینه و هدف: تاثیر میزان مصرف و تنوع مواد غذایی بر بیماری های قلبی- عروقی در پژوهش های گوناگون مورد بررسی قرار گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی الگوی تغذیه و ارتباط آن با بیماری های قلبی و عروقی بود.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی 801 نفر در محدوده سنی 35 تا 85 سال از ابتدای فروردین تا پایان اسفند 1390 از نظر ریز ماده های غذایی در رژیم غذایی روزانه بر اساس مصرف یا عدم مصرف در شهرستان بروجرد مورد پرسش قرار گرفتند. نرم افزارهای SPSS و آنالیز مواد غذایی مخصوص کشور ایران جهت تجزیه و تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفتند.یافته ها: در این مطالعه بین مصرف گوشت قرمز و بیماری های عروق کرونری قلب ارتباط معنا داری مشاهده نشد, ولی میزان مصرف آجیل با بروز این بیماری ها ارتباط معناداری را نشان داد (P=0.028). بین مصرف سبزیجات تازه و پخته و میوه های خشک روغن و کره حیوانی, کیک و شیرینی و سیب زمینی سرخ کرده, همچنین برخی از لبنیات با بیماری های قلبی- عروقی ارتباط معنا داری مشاهده نشد (P<0.05) مصرف نوشابه های رژیمی نیز با این بیماری ها ارتباط معناداری نشان نداد (P<0.05).نتیجه گیری: اگرچه برخی تفاوت ها در الگوی تغذیه بیماران مشاهده می شود ولی الگوی غذایی در افراد سالم و بیمار تفاوت چندانی ندارد و با توجه به نقش تغذیه در بروز بیماری های قلبی, اصلاح عادات غذایی باید در اولویت برنامه های آموزشی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ملکی، علی، اشجع اروان، مهناز، و کریمی، اشرف. (1394). مقایسه الگوی تغذیه در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی در شهرستان بروجرد: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی، 73(1)، 65-69. SID. https://sid.ir/paper/39253/fa

    Vancouver: کپی

    ملکی علی، اشجع اروان مهناز، کریمی اشرف. مقایسه الگوی تغذیه در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی در شهرستان بروجرد: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی[Internet]. 1394؛73(1):65-69. Available from: https://sid.ir/paper/39253/fa

    IEEE: کپی

    علی ملکی، مهناز اشجع اروان، و اشرف کریمی، “مقایسه الگوی تغذیه در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی در شهرستان بروجرد: گزارش کوتاه،” مجله دانشکده پزشکی، vol. 73، no. 1، pp. 65–69، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/39253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا