Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,566
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,417
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 20

چکیده

پپتیدهای زیست فعال اجزاء پروتئینی هستند که در درون ساختار پروتئین غیرفعال بوده و وقتی در اثر هیدرولیز آنزیمی آزاد می شوند, عملکردهای فیزیولوژیکی مختلفی نشان می دهند. اخیرا شناخت و تعیین ویژگی های پپتیدهای زیست فعال به دست آمده از منابع گیاهی, حیوانی و میکروبی مختلف بسیار موردتوجه قرارگرفته است. پپتیدهای زیست فعال با استفاده از هیدرولیز آنزیمی توسط آنزیم های استخراج شده از میکروارگانیسم ها یا گیاهان یا آنزیم های گوارشی و تخمیر توسط کشت های آغازگر پروتئولیتیک تولید می شوند و بر اساس ترکیب و توالی اسیدهای آمینه دارای عملکردهای مختلف شامل اثرات آرامش بخشی, باند دهندگی املاح, تقویت کنندگی سیستم ایمنی, آنتی اکسیدانی, ضدمیکروبی, ضدالتهاب, کاهش دهندگی کلسترول, ضد فشارخون و غیره می باشند. پپتیدهای زیست فعال با روش های مختلف شامل تکنیک های جداسازی غشایی و کروماتوگرافی از محصولات هیدرولیز پروتئینی جداسازی و با استفاده از تکنیک های اسپکترومتری مورد شناسایی قرار می گیرند. امکان استفاده از پپتیدهای زیست فعال به عنوان اجزاء سلامت بخشی یا درمانی وابسته به اطمینان از پایداری زیستی, دسترسی زیستی و ایمنی آن ها می باشد. امروزه استفاده از تکنیک های مبتنی بر کامپیوتر و استفاده از بانک های اطلاعاتی مختلف در تکمیل مطالعات آزمایشگاهی, امکان بررسی مکانیسم عملکردی پپتیدهای مختلف را فراهم آورده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میردامادی، سعید، سلیمان زاده، نازیلا، میرزایی، مهتا، و مطهری، پریا. (1396). پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 1-20. SID. https://sid.ir/paper/394031/fa

    Vancouver: کپی

    میردامادی سعید، سلیمان زاده نازیلا، میرزایی مهتا، مطهری پریا. پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):1-20. Available from: https://sid.ir/paper/394031/fa

    IEEE: کپی

    سعید میردامادی، نازیلا سلیمان زاده، مهتا میرزایی، و پریا مطهری، “پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 1–20، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394031/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا