APA:
کپیمیردامادی، سعید، سلیمان زاده، نازیلا، میرزایی، مهتا، و مطهری، پریا. (1396). پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 1-20. SID. https://sid.ir/paper/394031/fa
Vancouver:
کپیمیردامادی سعید، سلیمان زاده نازیلا، میرزایی مهتا، مطهری پریا. پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):1-20. Available from: https://sid.ir/paper/394031/fa
IEEE:
کپیسعید میردامادی، نازیلا سلیمان زاده، مهتا میرزایی، و پریا مطهری، “پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید, اثرات سلامت بخشی و کاربرد به عنوان افزودنی های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 1–20، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394031/fa