مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,121
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر چای برمیزان تغییررنگ کامپوزیت های Kalore و Gradia

صفحات

 صفحه شروع 167 | صفحه پایان 174

چکیده

 سابقه و هدف: تغییررنگ ترمیم های کامپوزیتی در طول زمان از عوامل شایع تعویض این ترمیم ها می باشد که منجر به تضعیف ساختار دندان وآسیب پالپی می شود. از آنجایی که چای نوشیدنی رایج در بین ایرانیان است تحقیق حاضر با هدف اثر چای برمیزان تغییررنگ دو کامپوزیت و Kalore و Gradia انجام شد.مواد و روش ها: این تحقیق تجربی بر روی 20 نمونه دیسک کامپوزیتی از دو کامپوزیت kalore و Gradia انجام شد. از هر کامپوزیت 10 نمونه شامل دو گروه 5تایی در چای و آب مقطر برای 72 ساعت قرارگرفتند. رنگ سنجی نمونه ها قبل و بعد از قرارگیری در محلول ها توسط اسپکتروفتومتر (MINOLTA-Japan) انجام شد. سپس نمونه ها پرداخت شدند و رنگ سنجی نهایی انجام گردید.نتایج توسط آزمون kruskal wallis ارزیابی شدند.یافته ها: نتایج نشان دادکه میزان تغییر رنگ در هر دوکامپوزیت پس از نگه داری در چای به طور معناداری افزایش پیدا کرد (P<0.001) و این افزایش در کامپوزیت kalore بیش تر از Gradia بود. (P<0.014) و میزان تغییررنگ در هردو کامپوزیت از لحاظ کلینیکی غیرقابل قبول بود. (DE>3.3) بدنبال پرداخت نهایی کامپوزیت های نگهداری شده در محیط چای, میزان تغییررنگ در هر دوکامپوزیت کاهش پیدا کرد (P<0.001) و (P=0.002) این کاهش در کامپوزیت kalore بیش تر از Gradia بود (P=0.008) ولی همچنان میزان تغییر رنگ از لحاظ کلینیکی در حدغیرقابل قبول بود.نتیجه گیری: نگهداری در محیط چای موجب تغییررنگ غیر قابل قبول در دوکامپوزیت kalore و Gradia شد و پرداخت تاثیر بیشتری بر روی اصلاح رنگ kalore داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نصوحی، نگین، خورگامی، خورشید، طسوجی، زهرا، و آرین، نازنین. (1393). بررسی تاثیر چای برمیزان تغییررنگ کامپوزیت های Kalore و Gradia. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 11(3 (پیاپی 41))، 167-174. SID. https://sid.ir/paper/395177/fa

    Vancouver: کپی

    نصوحی نگین، خورگامی خورشید، طسوجی زهرا، آرین نازنین. بررسی تاثیر چای برمیزان تغییررنگ کامپوزیت های Kalore و Gradia. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 41)):167-174. Available from: https://sid.ir/paper/395177/fa

    IEEE: کپی

    نگین نصوحی، خورشید خورگامی، زهرا طسوجی، و نازنین آرین، “بررسی تاثیر چای برمیزان تغییررنگ کامپوزیت های Kalore و Gradia،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 11، no. 3 (پیاپی 41)، pp. 167–174، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395177/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button