APA:
کپیاسدی، سارا، صیادی، مهران، خلیقیان، سحر، هاشمی، سیما، و اله وردی، قادر. (1398). بررسی میزان فراوانی رنگهای مصرفی در مواد غذایی زعفرانی عرضه شده در سطح رستورانهای شهر فسا با استفاده از روش های کروماتوگرافی لایه نازک و اسپکتروفتومتری در سال 1397. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 9(1 )، 1306-1313. SID. https://sid.ir/paper/395449/fa
Vancouver:
کپیاسدی سارا، صیادی مهران، خلیقیان سحر، هاشمی سیما، اله وردی قادر. بررسی میزان فراوانی رنگهای مصرفی در مواد غذایی زعفرانی عرضه شده در سطح رستورانهای شهر فسا با استفاده از روش های کروماتوگرافی لایه نازک و اسپکتروفتومتری در سال 1397. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1398؛9(1 ):1306-1313. Available from: https://sid.ir/paper/395449/fa
IEEE:
کپیسارا اسدی، مهران صیادی، سحر خلیقیان، سیما هاشمی، و قادر اله وردی، “بررسی میزان فراوانی رنگهای مصرفی در مواد غذایی زعفرانی عرضه شده در سطح رستورانهای شهر فسا با استفاده از روش های کروماتوگرافی لایه نازک و اسپکتروفتومتری در سال 1397،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 9، no. 1 ، pp. 1306–1313، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395449/fa