مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,344
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

796
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

درجه بندی اسیدهای آمینه از نقطه نظر میزان آب گریزی آنها

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 127

چکیده

 مقدمه : آب گریزی ملکول ها عامل محرک بسیاری از آثار و پدیده ها در سیستم های بیولوژیکی است. تا کنون تعداد زیادی درجه بندی آب گریزی برای اسیدهای آمینه پیشنهاد شده است. از این درجه بندی ها برای پیش بینی توپولژی پروتئین ها استفاده می شود.هدف : در کار حاضر با توجه به بعضی ملاحظات نظری درجه بندی جدیدی برای آب گریزی اسیدهای آمینه ساخته می شود.مواد و روش ها: با این فرض که آب گریزی اسیدهای آمینه به عنوان جزیی از یک زنجیره ی پلی پپتیدی بستگی به سطح جانبی ملکول و محتوای الکترونگاتیویته آن دارد, رابطه ای که آب گریزی را به سطح جانبی ملکول اسید آمینه و تعداد اتم های اکسیژن و نیتروژن والکترونگاتیویته اکسیژن و نیتروژن در ملکول اسید آمینه مربوط می سازد پیشنهاد شد و از روی آن اسیدهای آمینه از نقطه نظر آب گریزی درجه بندی شدند. به وسیله این درجه بندی با استفاده از روش متوسط گیری با پنجره لغزنده, منحنی آب گریزی گیرنده Mel1a ملاتونین انسان و پروتئین پرایون (عامل جنون گاوی ) رسم شد. به کمک این منحنی ها ساختمان داخل غشایی گیرنده Mel1a ملاتونین و هسته آب گریز پروتئین پرایون معلوم و با نتایج موجود در مراجع مقایسه شد.نتایج: درجه بندی پیشنهاد شده در این کار با درجه بندی پیشنهاد شده توسط Engelman و همکارانش مطابقت دارد. ساختمان پیش بینی شده در این مقاله برای قسمت داخل غشایی گیرنده Mel1a ملاتونین انسان و هسته آب گریز پروتئین پرایون با آنچه در منابع مربوط است مطابقت بسیار دارد.نتیجه گیری: از درجه بندی پیشنهاد شده می توان برای پیش بینی توپوگرافی پروتئین های غشایی و پروتئین های توده ای شکل استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فروحی، عنایت. (1387). درجه بندی اسیدهای آمینه از نقطه نظر میزان آب گریزی آنها. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 17(65)، 117-127. SID. https://sid.ir/paper/39867/fa

    Vancouver: کپی

    فروحی عنایت. درجه بندی اسیدهای آمینه از نقطه نظر میزان آب گریزی آنها. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1387؛17(65):117-127. Available from: https://sid.ir/paper/39867/fa

    IEEE: کپی

    عنایت فروحی، “درجه بندی اسیدهای آمینه از نقطه نظر میزان آب گریزی آنها،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 17، no. 65، pp. 117–127، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/39867/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا