APA:
کپیمحمدی برکانی، زهرا، و گلی، محمد. (1399). بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(2 )، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/406798/fa
Vancouver:
کپیمحمدی برکانی زهرا، گلی محمد. بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(2 ):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/406798/fa
IEEE:
کپیزهرا محمدی برکانی، و محمد گلی، “بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 ، pp. 55–69، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406798/fa