APA:
کپیخان احمدی، ملیحه، میرلوحی، مریم، و اسفندیاری، زهرا. (1399). بررسی کیفیت اکسایشی چربی در غذاهای آماده مصرف در رستوران های شهر اصفهان. تحقیقات نظام سلامت، 16(3 )، 174-179. SID. https://sid.ir/paper/414551/fa
Vancouver:
کپیخان احمدی ملیحه، میرلوحی مریم، اسفندیاری زهرا. بررسی کیفیت اکسایشی چربی در غذاهای آماده مصرف در رستوران های شهر اصفهان. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1399؛16(3 ):174-179. Available from: https://sid.ir/paper/414551/fa
IEEE:
کپیملیحه خان احمدی، مریم میرلوحی، و زهرا اسفندیاری، “بررسی کیفیت اکسایشی چربی در غذاهای آماده مصرف در رستوران های شهر اصفهان،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 16، no. 3 ، pp. 174–179، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/414551/fa