APA:
کپیجاهدخانیکی، غلامرضا، صفایی، پیام، باریک گوگجلو، رحمان، و مهاجر، افسانه. (1396). بررسی میزان پراکسید هیدروژن موجود در روغن های مصرفی واحدهای فست فود تهران. سلامت و محیط زیست، 10(4 )، 501-510. SID. https://sid.ir/paper/146100/fa
Vancouver:
کپیجاهدخانیکی غلامرضا، صفایی پیام، باریک گوگجلو رحمان، مهاجر افسانه. بررسی میزان پراکسید هیدروژن موجود در روغن های مصرفی واحدهای فست فود تهران. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1396؛10(4 ):501-510. Available from: https://sid.ir/paper/146100/fa
IEEE:
کپیغلامرضا جاهدخانیکی، پیام صفایی، رحمان باریک گوگجلو، و افسانه مهاجر، “بررسی میزان پراکسید هیدروژن موجود در روغن های مصرفی واحدهای فست فود تهران،” سلامت و محیط زیست، vol. 10، no. 4 ، pp. 501–510، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146100/fa