APA:
کپیآریان فر، اکرم، قدوسی، حمیدبهادر، و نصیری محلاتی، مهدی. (1384). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر موزارلای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم. علوم و صنایع کشاورزی، 19(1)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/434361/fa
Vancouver:
کپیآریان فر اکرم، قدوسی حمیدبهادر، نصیری محلاتی مهدی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر موزارلای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(1):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/434361/fa
IEEE:
کپیاکرم آریان فر، حمیدبهادر قدوسی، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر موزارلای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 1، pp. 53–62، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434361/fa