Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

668
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3 بر چربی ها، انسولین و CRP پلاسما

صفحات

 صفحه شروع 308 | صفحه پایان 315

چکیده

 مصرف اسیدهای چرب امگا- 3 در مقابله با فرآیند آترواسکلروز موثر می باشد. این مطالعه به منظور بررسی چگونگی تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده از اسیدهای چرب امگا- 3 بر وضعیت چربی های خون, انسولین و C-Reactive protein (CRP) سرم و مقایسه آن با اثر تخم مرغ های معمولی صورت گرفت.42 نفر از دانشجویان داوطلب سالم به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول به مدت 6 هفته روزانه دو عدد تخم مرغ غنی شده از اسیدهای چرب امگا- 3 و گروه دوم به مدت 6 هفته روزانه دو عدد تخم مرغ معمولی مصرف می کردند. اندازه گیری های آنتروپومتریک و نمونه گیری خون وریدی به منظور سنجش شاخص های متابولیک و همچنین رکورد غذایی سه روزه قبل و پس از 6 هفته از مصرف تخم مرغ ها برای کلیه داوطلبان صورت گرفت.در گروه اول میزان دریافت اسیدهای چرب امگا- 3 افزایش معنی دار و فشار خون سیستولیک کاهش معنی دار نشان داد. غلظت کلسترول تام و LDL در گروه اول تغییر معنی دار نداشت حال آن که در گروه دوم افزایش معنی دار داشت. غلظت تری گلیسرید در گروه اول کاهش معنی دار پیدا کرد ولی در گروه دوم تغییر نکرد. HDL در گروه اول افزایش معنی دار داشت ولی در گروه دوم تغییر نکرد. انسولین و CPR در گروه اول کاهش معنی دار داشت ولی در گروه دوم تغییری نداشت.مصرف تخم مرغ های غنی شده از اسیدهای چرب امگا- 3 باعث بهبود لیپید پروفایل سرم و کاهش غلظت انسولین و CRP می شود. با توجه به عدم افزایش معنی داری کلسترول تام و LDL سرم با مصرف این تخم مرغ ها, می توان آنها را به عنوان یک منبع غنی و مفید غذایی در نظر گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فخرزاده، حسین، پورابراهیم، رسول، حسینی، سعید، برادرجلیلی، رضا، و اردشیرلاریجانی، محمدباقر. (1383). تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3 بر چربی ها, انسولین و CRP پلاسما. مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، 22(4)، 308-315. SID. https://sid.ir/paper/438706/fa

    Vancouver: کپی

    فخرزاده حسین، پورابراهیم رسول، حسینی سعید، برادرجلیلی رضا، اردشیرلاریجانی محمدباقر. تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3 بر چربی ها, انسولین و CRP پلاسما. مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران[Internet]. 1383؛22(4):308-315. Available from: https://sid.ir/paper/438706/fa

    IEEE: کپی

    حسین فخرزاده، رسول پورابراهیم، سعید حسینی، رضا برادرجلیلی، و محمدباقر اردشیرلاریجانی، “تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3 بر چربی ها, انسولین و CRP پلاسما،” مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، vol. 22، no. 4، pp. 308–315، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/438706/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا