Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

632
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

154
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاهش میزان تشکیل آمیلوئید انسولین در اثر تغییر شیمیایی اسید آمینه لیزین توسط سیتراکونیک انهیدرید

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 160

کلیدواژه

تجمعات پروتئینی (فیبرهای آمیلوئیدی)Q3

چکیده

 مقدمه: فیبرهای آمیلوئیدی, ساختارهای منظم حاصل از تجمعات پروتئینی می باشند که از جمله در محل تزریق های مکرر انسولین مشاهده شده اند.تغییر در ساختار انسولین می تواند باعث کاهش میل به این تجمع شود. در تحقیق حاضر, لیزین انسولین با استفاده از سیتراکونیک انهیدرید تغییر داده شده است و تاثیر این تغییر بر این فرایند بررسی شده است.روش ها: برای جدا کردن یون روی انسولین و تبدیل فرم هگزامری آن به فرم مونومری و فعال, از بافر حاویEDTA  استفاده شد. تغییر شیمیایی لیزین به سیتراکونیل لیزین با استفاده از سیتراکونیک انهیدرید در محیط بازی انجام شد. سپس هر دو نمونه طبیعی و تغییر داده شده به مدت 24 ساعت در شرایط تشکیل تجمعات آمیلوئیدی برای پروتئین انسولین انکوبه شدند.یافته ها: مطالعه ساختارهای دوم و سوم پروتئین شاهد و تغییر داده شده, به وسیله تکنیک های دورنگ نمایی دورانی و فلوئورسانس ذاتی, تفاوت محسوسی را در این ساختارها بین این دو نمونه نشان نداد. بررسی و مقایسه دو نمونه شاهد و آزمودنی پس از 24 ساعت انکوباسیون در شرایط تشکیل تجمعات به وسیله تکنیک های دو رنگ نمایی دورانی دور, مطالعه تغییرات جذب نوری کنگورد با تکنیک اسپکتروسکوپی, بررسی طیف نشر تیوفلاوین T با دستگاه فلوئورسانس و تصاویر حاصل از میکروسکوپ الکترونی, کاهش قابل ملاحظه تجمعات فیبرهای آمیلوئیدی را در نمونه تغییر داده شده نسبت به نمونه شاهد نشان داد.نتیجه گیری: تغییر شیمیایی اسید آمینه لیزین در پروتئین انسولین به وسیله سیتراکونیک انهیدرید باعث کاهش قابل ملاحظه تجمعات آمیلوئیدی می شود که بالقوه نوع مطلوب تری از انسولین را بدست می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ربیعی، عاطفه، قاسمی، عطیه، مرشدی، دینا، صباغیان، مرجان، و ابراهیم حبیبی، آزاده. (1389). کاهش میزان تشکیل آمیلوئید انسولین در اثر تغییر شیمیایی اسید آمینه لیزین توسط سیتراکونیک انهیدرید. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، 10(2 (پیاپی 36))، 151-160. SID. https://sid.ir/paper/449855/fa

    Vancouver: کپی

    ربیعی عاطفه، قاسمی عطیه، مرشدی دینا، صباغیان مرجان، ابراهیم حبیبی آزاده. کاهش میزان تشکیل آمیلوئید انسولین در اثر تغییر شیمیایی اسید آمینه لیزین توسط سیتراکونیک انهیدرید. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)[Internet]. 1389؛10(2 (پیاپی 36)):151-160. Available from: https://sid.ir/paper/449855/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه ربیعی، عطیه قاسمی، دینا مرشدی، مرجان صباغیان، و آزاده ابراهیم حبیبی، “کاهش میزان تشکیل آمیلوئید انسولین در اثر تغییر شیمیایی اسید آمینه لیزین توسط سیتراکونیک انهیدرید،” مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، vol. 10، no. 2 (پیاپی 36)، pp. 151–160، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/449855/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا