Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,665
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 41

چکیده

 مقدمه: گرسنگی موقت یا کوتاه مدت معمولا موقعی رخ می دهد که کودک بدون خوردن صبحانه به مدرسه رفته باشد که در نتیجه آن کودک به راحتی با محرک های نامناسب دچار بی قراری می شود. چون به نظر می رسد که گرسنگی توجه و تمرکز را از بین برده و بر یادگیری و عملکرد مدرسه ای دانش آموزان تاثیر بگذارد. بنابراین و با توجه به نقش مفید برنامه تغذیه مدارس در پیشگیری موقت دانش آموزان, این مطالعه برای بررسی الگوی تغذیه و تعیین چگونگی اجرای برنامه غذایی مدارس ابتدایی شهر لنگرود انجام شد.هدف: تعیین الگوی غذای مصرفی در مدارس شهر لنگرود.مواد و روش ها: در یک مطالعه توصیفی – تحلیلی, 400 دانش آموز از 10 مدرسه ابتدایی به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه, به روش مصاحبه و مشاهده جمع آوری شد. پرسشنامه ها شامل اطلاعاتی در مورد خوردن صبحانه, همراه بردن خوراکی میان وعده ای و نوع آن, مصرف غذاهای مجاز و عوامل تاثیرگذار بر خوراکی های دریافتی دانش آموزان شامل شغل و میزان تحصیل والدین, سن دانش آموزان, بعد خانوار و جنس بود, تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS و آزمون آماری کای – دو انجام شد.نتایج: %92 دانش آموزان با صرف صبحانه و %8 بدون مصرف صبحانه به مدرسه آمده بودند. علاوه بر آن %65 از دانش آموزان همراه خود خوراکی میان وعده ای آورده و %35 نیاورده بودند و از خوراکی های مصرف شده %98.2 مجاز و %1.8 غیرمجاز بودند. در این مطالعه, آزمون کای – اسکوئر c2 ارتباط معنی داری بین متغیرهای وابسته و مستقل مورد مطالعه نشان نداد.نتیجه گیری: با توجه به عادت مصرف کم شیر در این گروه سنی, باید برنامه های آموزشی گسترده در ابعاد مختلف برای تشویق به مصرف روزانه شیر صورت گیرد. به امید آن که %1.8 مصرف خوراکی های غیرمجاز را با کمک مربیان بهداشتی مدارس به صفر درصد برسانیم و همچنین, با بررسی های مشابه در دیگر مدرسه های کشور سفارش های لازم در جهت تغییر و اصلاح عادت های غذایی را در دانش آموزان مقطع ابتدایی بتوان ارایه نمود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سهیلی آزاد، علی اکبر، نورجاه، ناهید، و نوروزی، فرزانه. (1386). بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 16(62)، 36-41. SID. https://sid.ir/paper/450595/fa

Vancouver: کپی

سهیلی آزاد علی اکبر، نورجاه ناهید، نوروزی فرزانه. بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1386؛16(62):36-41. Available from: https://sid.ir/paper/450595/fa

IEEE: کپی

علی اکبر سهیلی آزاد، ناهید نورجاه، و فرزانه نوروزی، “بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 16، no. 62، pp. 36–41، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/450595/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا