مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر دو رژیم غذایی (کم چرب و نمایه گلایسمی پایین) بر روی کاهش وزن و فاکتورهای چربی خون در زنان چاق

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 47

کلیدواژه

شاخص گلایسمی (GI)Q3

چکیده

 سابقه و هدف: سرعت جذب کربوهیدرات بعد از وعده غذایی, با نمایه گلایسمی تعیین می شود و این سرعت در پاسخ های متابولیک و هورمونی تاثیرگذار است. مطالعه کنونی به منظور بررسی تاثیر دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین در کاهش وزن, شاخص توده بدن و مقادیر فاکتورهای چربی خون می باشد.مواد و روش ها: در این کار آزمایی بالینی 46 زن چاق با (27≤BMI), در محدوده سنی 55-18 سال مراجعه کننده به درمانگاه مطهری شیراز به طور تصادفی به دو گروه رژیمی (کم چرب و نمایه گلایسمی پایین) تقسیم شده و به مدت 6 هفته رژیم خاص گروه خود را دریافت کردند. پارامترهای وزن, شاخص توده بدن, نسبت دور کمر به باسن و فاکتورهای چربی خون در ابتدا و انتهای 6 هفته اندازه گیری شد.یافته ها: مقایسه وزن بدن, شاخص توده بدنی, نسبت دور کمر به باسن و فاکتورهای چربی خون در هر گروه قابل ملاحظه بود (000/p<0) اما بین دو گروه رژیمی کم چرب و نمایه گلایسمی پایین اختلاف معنی داری مشاهده نشد؛ بجز فاکتور HDL-C بعد از غذا که بین دو گروه اختلاف قابل ملاحظه ای داشت.استنتاج: هر دو رژیم غذایی در کاهش وزن و فاکتورهای لیپیدی خون به یک نسبت موثر هستند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظلوم، زهره، کاظمی، فاطمه، و طباطبایی، سیدحمیدرضا. (1387). مقایسه اثر دو رژیم غذایی (کم چرب و نمایه گلایسمی پایین) بر روی کاهش وزن و فاکتورهای چربی خون در زنان چاق. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 18(68)، 40-47. SID. https://sid.ir/paper/45715/fa

    Vancouver: کپی

    مظلوم زهره، کاظمی فاطمه، طباطبایی سیدحمیدرضا. مقایسه اثر دو رژیم غذایی (کم چرب و نمایه گلایسمی پایین) بر روی کاهش وزن و فاکتورهای چربی خون در زنان چاق. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1387؛18(68):40-47. Available from: https://sid.ir/paper/45715/fa

    IEEE: کپی

    زهره مظلوم، فاطمه کاظمی، و سیدحمیدرضا طباطبایی، “مقایسه اثر دو رژیم غذایی (کم چرب و نمایه گلایسمی پایین) بر روی کاهش وزن و فاکتورهای چربی خون در زنان چاق،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 18، no. 68، pp. 40–47، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45715/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button