مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,005
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 82

چکیده

 زمینه و هدف: مطالعه ها نشان دادند که رژیم غذایی کم کالری با نمایه گلایسمی پایین با کاهش بیان ژن ob مسوول تولید لپتین) در بافت چربی زیر پوستی همراه است. مطالعه کنونی به منظور بررسی تاثیر دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین در کاهش وزن و شاخص توده بدن, درصد توده چربی بدن و سطح لپتین سرم می باشد.روش بررسی: در این کار آزمایی بالینی 46 زن چاق در محدوده سنی 55-18 سال با (BMI≥27), مراجعه کننده به درمانگاه مطهری شیراز به طور تصادفی به دو گروه رژیمی کم چرب و نمایه گلایسمی پایین تقسیم شده و به مدت 6 هفته رژیم کم چرب یا نمایه گلایسمی پایین دریافت کردند. پارامترهای وزن, شاخص توده بدن, درصد توده چربی بدن, غلظت گلوکز ناشتا و 2 ساعت پس از غذا, لپتین ناشتا و 2ساعت بعد از غذا در ابتدا و انتهای 6 هفته اندازه گیری شد.یافته ها: تغییرات وزن بدن, شاخص توده بدنی, توده چربی بدن, نسبت دور کمر به باسن, گلوکز ناشتا و سطح لپتین ناشتا و 2 ساعت بعد از غذا در ابتدای مطالعه نسبت به زمان پایان مطالعه در هر گروه کاهش قابل ملاحظه ای نشان داد (P<0.05) و هیچ گونه اختلاف معناداری بین دو گروه نسبت به پارامترهای اندازه گیری شده دیده نشد.نتیجه گیری: مقایسه دو رژیم غذایی کم چرب و نمایه گلایسمی پایین نشان داد که هر دو روش در کاهش سطح لپتین سرم, درصد چربی و شاخص توده بدن اثر مشابه ای دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظلوم، زهره، کاظمی، فاطمه، و کریمی، فریبا. (1389). تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق. مجله علمی پزشکی جندی شاپور، 9(1 (مسلسل 64))، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/12449/fa

    Vancouver: کپی

    مظلوم زهره، کاظمی فاطمه، کریمی فریبا. تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق. مجله علمی پزشکی جندی شاپور[Internet]. 1389؛9(1 (مسلسل 64)):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/12449/fa

    IEEE: کپی

    زهره مظلوم، فاطمه کاظمی، و فریبا کریمی، “تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق،” مجله علمی پزشکی جندی شاپور، vol. 9، no. 1 (مسلسل 64)، pp. 75–82، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/12449/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button