APA:
کپیساجدی راد، امیر، زمینی، عباسعلی، ولی پور، علیرضا، و حیات بخش، محمدرضا. (1389). اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخص های رشد و بازماندگی. زیست فناوری میکروبی، 2(4)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/457428/fa
Vancouver:
کپیساجدی راد امیر، زمینی عباسعلی، ولی پور علیرضا، حیات بخش محمدرضا. اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخص های رشد و بازماندگی. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1389؛2(4):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/457428/fa
IEEE:
کپیامیر ساجدی راد، عباسعلی زمینی، علیرضا ولی پور، و محمدرضا حیات بخش، “اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخص های رشد و بازماندگی،” زیست فناوری میکروبی، vol. 2، no. 4، pp. 29–35، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/457428/fa