APA:
کپیرضایی، رویا، شهیدی، فخری، الهی، محمد، محبی، محبت، و نصیری محلاتی، مهدی. (1391). آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینه سازی فرمولاسیون آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 30-39. SID. https://sid.ir/paper/460684/fa
Vancouver:
کپیرضایی رویا، شهیدی فخری، الهی محمد، محبی محبت، نصیری محلاتی مهدی. آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینه سازی فرمولاسیون آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(1):30-39. Available from: https://sid.ir/paper/460684/fa
IEEE:
کپیرویا رضایی، فخری شهیدی، محمد الهی، محبت محبی، و مهدی نصیری محلاتی، “آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینه سازی فرمولاسیون آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 30–39، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/460684/fa