APA:
کپیحسامی راد، ر.، نژادرزمجوی اخگر، راحله، و غفوری خسروشاهی، ا.. (1385). بررسی میزان ماندگاری اشرشیاکلی در پنیر کوزه آذربایجان غربی (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی، -(16)، 85-85. SID. https://sid.ir/paper/461741/fa
Vancouver:
کپیحسامی راد ر.، نژادرزمجوی اخگر راحله، غفوری خسروشاهی ا.. بررسی میزان ماندگاری اشرشیاکلی در پنیر کوزه آذربایجان غربی (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1385؛-(16):85-85. Available from: https://sid.ir/paper/461741/fa
IEEE:
کپیر. حسامی راد، راحله نژادرزمجوی اخگر، و ا. غفوری خسروشاهی، “بررسی میزان ماندگاری اشرشیاکلی در پنیر کوزه آذربایجان غربی (کنگره)،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 16، pp. 85–85، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/461741/fa