APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، یگانه زاد، سمیرا، و رئوفی، نسیم. (1390). بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی, رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 255-262. SID. https://sid.ir/paper/472099/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، یگانه زاد سمیرا، رئوفی نسیم. بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی, رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):255-262. Available from: https://sid.ir/paper/472099/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، سمیرا یگانه زاد، و نسیم رئوفی، “بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی, رئولوژیکی و حسی شکلات شیری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 255–262، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/472099/fa