مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

485
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به آسم در کودکان 8-2 سال: مطالعه مورد- شاهدی

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 196

کلیدواژه

چکیده

 سابقه و هدف: شواهد موجود حاکی از تاثیر محافظتی مصرف میوه و سبزی ها در کاهش خطر ابتلا به آسم کودکان می باشد. این مطالعه با هدف بررسی ارتباط بین مصرف میوه و سبزی در الگوی غذایی کودکان و خطر ابتلا به آسم در کودکان 8-2 سال انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه با طراحی مورد- شاهدی در کودکان 8-2 سال شهرستان ارومیه انجام شد. گروه مورد (n=207) از بین کودکان با تشخیص آسم بر اساس معیار GINA, انتخاب شدند. گروه شاهد (n=401) از بین کودکان بیماری های غیر مرتبط آلرژیک و کودکان سالم انتخاب شد. اطلاعات مرتبط با الگوی تغذیه و سایر متغیرها با استفاده از پرسش نامه عوامل خطر مرحله سوم طرح بین المللی آسم و آلرژی در کودکی (ISSAC) در مصاحبه با والدین کودکان جمع آوری شد. یافته ها: کودکان بیمار در مقایسه با کودکان گروه شاهد مصرف کم تر گروه میوه, سبزی و سیب زمینی را عنوان نموده بودند. در تجزیه و تحلیل نهایی, مصرف 3 بار در هفته و بیش تر میوه و سبزی با کاهش شانس ابتلا به بیماری هم راه بود (مصرف میوه Pvalue: 0.002, %95 CI:0.19-0.68, OR:0.36, مصرف سبزی Pvalue: 0.11, %95 CI:0.51-1.07, OR: 0.74).نتیجه گیری: به نظر می رسد مصرف بیش از 3 بار در هفته میوه و سبزی ها در رژیم غذایی کودکان با کاهش خطر ابتلا به آسم در کودکان 8-2 سال هم راه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اشنویی، سیما، خلخالی، حمیدرضا، سالاری لک، شاکر، رحیمی راد، محمدحسین، و کرمیار، محمد. (1392). ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به آسم در کودکان 8-2 سال: مطالعه مورد- شاهدی. کومش، 15(2 (پیاپی 50))، 191-196. SID. https://sid.ir/paper/472617/fa

    Vancouver: کپی

    اشنویی سیما، خلخالی حمیدرضا، سالاری لک شاکر، رحیمی راد محمدحسین، کرمیار محمد. ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به آسم در کودکان 8-2 سال: مطالعه مورد- شاهدی. کومش[Internet]. 1392؛15(2 (پیاپی 50)):191-196. Available from: https://sid.ir/paper/472617/fa

    IEEE: کپی

    سیما اشنویی، حمیدرضا خلخالی، شاکر سالاری لک، محمدحسین رحیمی راد، و محمد کرمیار، “ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به آسم در کودکان 8-2 سال: مطالعه مورد- شاهدی،” کومش، vol. 15، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 191–196، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/472617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button