مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,202
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

408
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد، اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 این آزمایش برای ارزیابی اثر سه سطح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزاء لاشه و پارامترهای کیفی گوشت در جوجه های گوشتی نر (240 قطعه سویه راس) با چهار جیره آزمایشی (1:شاهد, 2: 1% روغن ماهی ,3: 2% روغن ماهی, 4: 3%  روغن ماهی) و چهار تکرار در یک طرح کاملا تصادفی از یک تا 49 روزگی (دوره آغازین, رشد و پایانی به مدت یک هفته پس از حذف روغن ماهی) انجام گرفت. نتایج نشان داد در مقایسه با گروه شاهد, تغذیه با جیره های غذایی حاوی روغن ماهی موجب افزایش معنی دار وزن بدن, سرعت رشد جوجه ها و بازده مصرف خوراک گردید. طوری که بیشترین میانگین افزایش وزن روزانه در 11 تا 21 روزگی مربوط به پرنده های تغذیه شده با 2% روغن ماهی و در 21 تا 42 روزگی و 42 تا 49 روزگی مربوط به جیره آزمایشی 4 (3% روغن ماهی) و بیشترین وزن زنده و کمترین ضریب تبدیل غذایی در 11 تا 21 روزگی به ترتیب مربوط به جیره آزمایشی 3 و 4 و در سایر دوره ها مربوط به جیره آزمایشی 4 می باشد (P<0.01) .اثر جیره ها بر صفت مصرف خوراک معنی دار نبود. تفاوت معنی داری مابین جیره های آزمایشی از لحاظ وزن نسبی قلب, چینه دان, کبد, و درصد لاشه, سینه, ران و چربی بطنی وجود نداشت. از لحاظ تست کیفی گوشت بین جیره های مصرفی اختلاف معنی دار در فاکتورهای طعم ومزه و بوی طبیعی در 42 و 49 روزگی (P<0.01) و در فاکتورهای آبدار بودن و جدا شدن با دست در نمونه های روز 42 (P<0.01) مشاهده شد. بیشترین و کمترین میانگین بوی طبیعی در نمونه های روز 42 و 49 به ترتیب مربوط به تیمار شاهد و تیمار4 بود. نتایج این تحقیق نشان داد که تغذیه جوجه های گوشتی با روغن ماهی عملکرد را بهبود داده و حذف آن به مدت یک هفته از جیره غذایی نیز صفات کیفی گوشت را بهبود می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفامهر، علیرضا، آقایی، نعمت اله، و چکانی آذر، سعید. (1389). اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/476001/fa

    Vancouver: کپی

    صفامهر علیرضا، آقایی نعمت اله، چکانی آذر سعید. اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/476001/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا صفامهر، نعمت اله آقایی، و سعید چکانی آذر، “اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 1، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476001/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button