APA:
کپیصفامهر، علیرضا، آقایی، نعمت اله، و چکانی آذر، سعید. (1389). اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/476001/fa
Vancouver:
کپیصفامهر علیرضا، آقایی نعمت اله، چکانی آذر سعید. اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/476001/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صفامهر، نعمت اله آقایی، و سعید چکانی آذر، “اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد, اجزا لاشه و فراسنجه های کیفی گوشت در جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 1، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476001/fa