مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

275
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ضدباکتریایی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 بر اشرشیا کلی، آنتروباکتر کلواکه، باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 34 | صفحه پایان 43

چکیده

 زمینه و هدف: دندریمرها طبقه جدیدی از درشت مولکول های مصنوعی هستند که در شاخه پزشکی کاربردهای فراوانی دارند. این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضدباکتریایی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 در برابر برخی گونه های باکتریایی انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه, اثرات ضدباکتریایی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 به روش انتشار دیسک و رقت لوله ای بررسی شد. دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 با غلظت های 0.5, 5, 50 و 500 میکروگرم بر میلی لیتر بر روی دیسک های بلانک تلقیح و در محیط کشت مولر هینتون آگار قرار داده شدند. با تلقیح باکتری ها مطابق با غلظت استاندارد 0.5 مک فارلند, هاله های عدم رشد بررسی شد. حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2, به روش رقت لوله ای در محیط کشت نوترینت براث در غلظت های 0.05, 0.5, 5, 50 و 500 میکروگرم بر میلی لیتر تعیین گردید.یافته ها: در این مطالعه, تاثیر دندریمر با افزایش غلظت آن ها در دیسک افزایش یافت. قطر هاله عدم رشد در غلظت 500 میکروگرم بر میلی لیتر برای اشرشیا کلی, آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب برابر 19, 20, 25 و 21 میلی متر به دست آمد. حداقل غلظت بازدارندگی برای آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس برابر 5 میکروگرم بر میلی لیتر و برای اشرشیا کلی برابر 50 میکروگرم بر میلی لیتر بود. همچنین حداقل غلظت کشندگی برای باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس برابر 50 میکروگرم بر میلی لیتر و برای باکتری های اشرشیا کلی و آنتروباکتر کلواکه برابر 500 میکروگرم بر میلی لیتر تعیین شد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 دارای اثرات ضدباکتریایی است. با این حال استفاده از دندریمر برای گندزدایی آب آشامیدنی نیازمند مطالعات بیشتر و وسیع تری می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایزانلو، حسن، احمدی جبلی، محمد، مجیدی، غریب، خزایی، محمد، تشیعی، حمیدرضا، وزیری راد، وحید، آقابابایی، حسین، و وکیلی، بهنام. (1393). تاثیر ضدباکتریایی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 بر اشرشیا کلی, آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 8(4)، 34-43. SID. https://sid.ir/paper/479075/fa

    Vancouver: کپی

    ایزانلو حسن، احمدی جبلی محمد، مجیدی غریب، خزایی محمد، تشیعی حمیدرضا، وزیری راد وحید، آقابابایی حسین، وکیلی بهنام. تاثیر ضدباکتریایی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 بر اشرشیا کلی, آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1393؛8(4):34-43. Available from: https://sid.ir/paper/479075/fa

    IEEE: کپی

    حسن ایزانلو، محمد احمدی جبلی، غریب مجیدی، محمد خزایی، حمیدرضا تشیعی، وحید وزیری راد، حسین آقابابایی، و بهنام وکیلی، “تاثیر ضدباکتریایی دندریمر پلی پروپیلن ایمین- G2 بر اشرشیا کلی, آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 8، no. 4، pp. 34–43، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479075/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button