مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,858
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و بررسی پلی ساکاریدهای موسیلاژی برگ ها و پیاز گونه لوشه (.Allium chrysantherum Boiss. & Reut)

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 114

چکیده

 زمینه و هدف: پلی ساکاریدهای موسیلاژی از نظر ساختمانی یک گروه متنوع از درشت مولکولهای زیستی را تشکیل می دهند که پایه و اساس برای کاربردهای متفاوت در زمینه پهناور دارویی و داروسازی می باشند. بعضی از نمونه ها که به اصطلاح به پلی ساکاریدهای ضد سرطانی با خواص تنظیم کننده ای ایمنی معروف هستند, نشان داده اند که نامزدهای آشکاری برای کمک به معالجه تومورها می باشند.روشها: در تحقیق اخیر, موسیلاژهای گیاهی, از برگها و پیاز A. chrysantherum از گیاهان پیازدار مهم ایران (تیره Liliaceae) جداسازی شده اند. هر اندام گیاهی جهت از بین بردن مواد مداخله کننده, تیمار داده شد و استخراج موسیلاژ آن صورت گرفت (بوسیله روشهای سرد و گرم) و همچنین از آلاینده ها خالص شد. ترکیب شیمیایی موسیلاژ از نظر کمی و کیفی بوسیله TLC و GLC مطالعه شد.یافته ها: موسیلاژ خالص استخراج شده از برگها و پیازهای A. chrysantherum پلی ساکاریدهای اسیدی را نشان دادند, که در موسیلاژ برگ آن قندهای گلوکز (%65), مانوز (%22), گالاکتوز (%12) و همچنین اسید گلوکورونیک وجود داشتند و موسیلاژ پیاز آن از رامنوز (%10), مانوز (%12), گلوکز (%29) و قند غالب گالاکتوز (%48.5) تشکیل شده است و اسید گلوکورونیک و اسید گالاکتورونیک (کروماتوگرام حاصل از TLC) هر دو در موسیلاژ پیاز گیاه مذکور حضور داشتند.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که هر دو موسیلاژ برگ و پیاز, دارای پلی ساکارید اسیدی می باشند و قند غالب هگزوزها هستند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیری قارنایی، محمد، حیدری، رضا، صیامی، عباس، زارع، صمد، و جامعی، رشید. (1388). جداسازی و بررسی پلی ساکاریدهای موسیلاژی برگ ها و پیاز گونه لوشه (.Allium chrysantherum Boiss. & Reut). علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، 15(2)، 105-114. SID. https://sid.ir/paper/48581/fa

    Vancouver: کپی

    پیری قارنایی محمد، حیدری رضا، صیامی عباس، زارع صمد، جامعی رشید. جداسازی و بررسی پلی ساکاریدهای موسیلاژی برگ ها و پیاز گونه لوشه (.Allium chrysantherum Boiss. & Reut). علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1388؛15(2):105-114. Available from: https://sid.ir/paper/48581/fa

    IEEE: کپی

    محمد پیری قارنایی، رضا حیدری، عباس صیامی، صمد زارع، و رشید جامعی، “جداسازی و بررسی پلی ساکاریدهای موسیلاژی برگ ها و پیاز گونه لوشه (.Allium chrysantherum Boiss. & Reut)،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. 15، no. 2، pp. 105–114، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48581/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button