Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

268
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین

صفحات

 صفحه شروع 16 | صفحه پایان 29

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی افشار، پ.، قوامی، م.، و قراچورلو، م.. (1386). بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین. علوم غذایی و تغذیه، 5(1)، 16-29. SID. https://sid.ir/paper/494197/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی افشار پ.، قوامی م.، قراچورلو م.. بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1386؛5(1):16-29. Available from: https://sid.ir/paper/494197/fa

    IEEE: کپی

    پ. قاسمی افشار، م. قوامی، و م. قراچورلو، “بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 5، no. 1، pp. 16–29، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/494197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا