APA:
کپیقاسمی افشار، پ.، قوامی، م.، و قراچورلو، م.. (1386). بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین. علوم غذایی و تغذیه، 5(1)، 16-29. SID. https://sid.ir/paper/494197/fa
Vancouver:
کپیقاسمی افشار پ.، قوامی م.، قراچورلو م.. بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1386؛5(1):16-29. Available from: https://sid.ir/paper/494197/fa
IEEE:
کپیپ. قاسمی افشار، م. قوامی، و م. قراچورلو، “بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ویژگی های کیفی تالواولئین،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 5، no. 1، pp. 16–29، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/494197/fa