APA:
کپینقی پور، فریبا، کریمی، مهدی، حبیبی نجفی، محمدباقر، حدادخداپرست، محمدحسین، شیخ الاسلامی، زهرا، قیافه داوودی، مهدی، و صحرائیان، بهاره. (1392). بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 127-139. SID. https://sid.ir/paper/495866/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، کریمی مهدی، حبیبی نجفی محمدباقر، حدادخداپرست محمدحسین، شیخ الاسلامی زهرا، قیافه داوودی مهدی، صحرائیان بهاره. بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):127-139. Available from: https://sid.ir/paper/495866/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، مهدی کریمی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدحسین حدادخداپرست، زهرا شیخ الاسلامی، مهدی قیافه داوودی، و بهاره صحرائیان، “بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 127–139، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495866/fa