APA:
کپیصالحی، علی، شریعتی فر، نبی، صالحی، آفتاب، و محمدزاده، علیرضا. (1395). اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 23(3)، 430-436. SID. https://sid.ir/paper/497148/fa
Vancouver:
کپیصالحی علی، شریعتی فر نبی، صالحی آفتاب، محمدزاده علیرضا. اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1395؛23(3):430-436. Available from: https://sid.ir/paper/497148/fa
IEEE:
کپیعلی صالحی، نبی شریعتی فر، آفتاب صالحی، و علیرضا محمدزاده، “اثر ضدمیکروبی عصاره های آبی و الکلی گیاه ریواس (Rheum Ribes) بر برخی باکتری های بیماری زای مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 23، no. 3، pp. 430–436، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497148/fa