مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

443
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 73

چکیده

 در این تحقیق تاثیر کربوهیدرات ها بر خصوصیات ریزکپسول های تهیه شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به عنوان ماده دیواره و لیمونن به عنوان هسته مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور سوسپانسیون های کلوئیدی با غلظت 15 درصد پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و د- لیمونن در آب تهیه گردیدند. به منظور بررسی تاثیر کربوهیدرات ها بر خصوصیات ریزکپسول ها, نسبت 1 درصد وزنی از قندهای گلوکز, ساکارز و اینولین به پیش مخلوط امولسیونی اضافه شد سپس با کمک هموژنایزر و در زمان همگن سازی 9 دقیقه سوسپانسیون های کلوئیدی تبدیل به امولسیون گردیدند. این امولسیون ها با استفاده از فرایند خشک کردن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگی های آن ها نظیراندازه ذرات مورد بررسی قرار گرفت. سپس به منظور بررسی پایداری و ثبات دیواره ها و تعیین سرعت رهایش د- لیمونن, ریز کپسول های تهیه شده به مدت 6 هفته در دمای اتاق نگهداری شدند. نتایج بدست آمده نشان داد با افزودن کربوهیدرات ها سرعت رهایش د-لیمونن کاهش می یابد. تصاویر سطحی تهیه شده با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نیز نشان داد نمونه های تهیه شده از اینولین و ساکارز دارای ضریب گردی بیشتر و سطحی صاف تر از نمونه های دارای گلوکز و همچنین فاقد کربوهیدرات می باشند. از طرفی نمونه های فاقد کربوهیدرات چروکیده و دارای شکاف و سوراخ هایی در سطح بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قهرمانی فر، امین، نجف نجفی، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1393). بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/502197/fa

    Vancouver: کپی

    قهرمانی فر امین، نجف نجفی مسعود، محمدی ثانی علی. بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/502197/fa

    IEEE: کپی

    امین قهرمانی فر، مسعود نجف نجفی، و علی محمدی ثانی، “بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 67–73، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button