APA:
کپیقهرمانی فر، امین، نجف نجفی، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1393). بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/502197/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی فر امین، نجف نجفی مسعود، محمدی ثانی علی. بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/502197/fa
IEEE:
کپیامین قهرمانی فر، مسعود نجف نجفی، و علی محمدی ثانی، “بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 67–73، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502197/fa