مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

767
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

315
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه فرایند تولید پودر خرما بر پایه افزودنی های آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیک و شیمیایی آن

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 30

چکیده

 خرما (L. phoenixdactylifera) میوه هسته دار حاصل از درخت نخل خرما بوده که به خانواده Palmaceae تعلق دارد. خرمای مضافتی سومین رقم خرمای اقتصادی کشور است. به منظور رسیدن به رطوبت مطلوب و حفظ کیفیت در طول حمل و نقل و انبارداری فرآیند خشک کردن خرما الزامی است. در این تحقیق اثر نوع افزودنی شامل آرد ذرت, آرد گندم و مخلوطی از آرد ذرت, آرد گندم و مالتودکسترین و دمای فرآیند خشک کردن در سه سطح 60, 50 و 70 درجه سانتیگراد بر روی تغییرات فیزیک و شیمیایی فرمولاسیون پودر خرما مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که نوع افزودنی روی خصوصیات حلالیت و توزیع پذیری پودر خرمای تولیدی معنی دار بود (P<0.01), همچنین نتایج نشان داد که دمای هوای خشک کردن روی توزیعپذیری پودر خرمای تولیدی معنی دار بود (P<0.01), به طوری که بیشینه ی, مقدار این پارامتر در دمای خشک کردن 70 درجه سانتیگراد مشاهده گردید. علاوه بر این, نوع افزودنی روی شاخص های رنگ L, a و DE و دمای هوای خشککردن روی شاخص های رنگ b, DE و BI پودر خرمای تولیدی, معنی دار (P<0.01)گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجار، زهرا، توکلی پور، حمید، و شفافی زنوزیان، مسعود. (1394). مطالعه فرایند تولید پودر خرما بر پایه افزودنی های آرد گندم, ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیک و شیمیایی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 19-30. SID. https://sid.ir/paper/502226/fa

    Vancouver: کپی

    نجار زهرا، توکلی پور حمید، شفافی زنوزیان مسعود. مطالعه فرایند تولید پودر خرما بر پایه افزودنی های آرد گندم, ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیک و شیمیایی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):19-30. Available from: https://sid.ir/paper/502226/fa

    IEEE: کپی

    زهرا نجار، حمید توکلی پور، و مسعود شفافی زنوزیان، “مطالعه فرایند تولید پودر خرما بر پایه افزودنی های آرد گندم, ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیک و شیمیایی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 19–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502226/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button