APA:
کپیفرجی کفشگری، سمانه، فلاح شجاعی، مونا، و اکبریان میمند، محمدجواد. (1393). تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 85-93. SID. https://sid.ir/paper/504780/fa
Vancouver:
کپیفرجی کفشگری سمانه، فلاح شجاعی مونا، اکبریان میمند محمدجواد. تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):85-93. Available from: https://sid.ir/paper/504780/fa
IEEE:
کپیسمانه فرجی کفشگری، مونا فلاح شجاعی، و محمدجواد اکبریان میمند، “تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 85–93، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504780/fa