APA:
کپیحیدری، علی، قیصری، حمیدرضا، یاسینی اردکانی، سیدعلی، اکرمی، فاطمه، و محمدزاده، مرتضی. (1396). بررسی اثر باریکه الکترونی بر کیفیت شیمیایی و خواص حسی گوشت شترمرغ. طلوع بهداشت، 16(3 (مسلسل 63))، 56-66. SID. https://sid.ir/paper/102975/fa
Vancouver:
کپیحیدری علی، قیصری حمیدرضا، یاسینی اردکانی سیدعلی، اکرمی فاطمه، محمدزاده مرتضی. بررسی اثر باریکه الکترونی بر کیفیت شیمیایی و خواص حسی گوشت شترمرغ. طلوع بهداشت[Internet]. 1396؛16(3 (مسلسل 63)):56-66. Available from: https://sid.ir/paper/102975/fa
IEEE:
کپیعلی حیدری، حمیدرضا قیصری، سیدعلی یاسینی اردکانی، فاطمه اکرمی، و مرتضی محمدزاده، “بررسی اثر باریکه الکترونی بر کیفیت شیمیایی و خواص حسی گوشت شترمرغ،” طلوع بهداشت، vol. 16، no. 3 (مسلسل 63)، pp. 56–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/102975/fa