APA:
کپیغلامزاده، آیه، رومیانی، لاله، و رییسی، مهدی. (1396). اثرات روش های مختلف پخت بر روی پروفایل ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لابستر (Thenus orientalis). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 9(35 )، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/507904/fa
Vancouver:
کپیغلامزاده آیه، رومیانی لاله، رییسی مهدی. اثرات روش های مختلف پخت بر روی پروفایل ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لابستر (Thenus orientalis). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1396؛9(35 ):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/507904/fa
IEEE:
کپیآیه غلامزاده، لاله رومیانی، و مهدی رییسی، “اثرات روش های مختلف پخت بر روی پروفایل ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لابستر (Thenus orientalis)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 9، no. 35 ، pp. 45–57، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/507904/fa