مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,949
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

733
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص تغذیه ای و درمانی خرما در قرآن، احادیت، طب سنتی و طب نوین

صفحات

 صفحه شروع 297 | صفحه پایان 308

کلیدواژه

چکیده

 سابقه و هدف: خرما (Phoenix dactylifera), یکی از مهمترین منابع تغذیه ای در کشورهای جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا بوده که ایران نیز بعد از مصر دومین کشور تولید کننده خرما در جهان است. با گسترش و پیشرفت علم در حوزه های مختلف, بعضی از فواید و خواص طبی و تغذیه ای خرما تایید شده است. با مطالعه قرآن, روایات و احادیث امامان معصوم (ع) درمی یابیم که به بسیاری از این خواص و خواص دیگر اشاره شده است. لذا بمنظور تعیین خواص تغذیه ای و درمانی خرما در قرآن, احادیث و طب سنتی و نیز در طب توین این مقاله تنظیم شده است.مواد و روش ها: تحقیق حاضر به روش مطالعه مروری در مورد خواص طبی خرما از منظر قرآن کریم, احادیث و منابع طب سنتی و همچنین تحقیقات علمی انجام گرفته در طی سال های 2000 تا 2016 و جمعا بر روی 68 منبع واجد شرایط انجام گرفت.یافته ها و نتیجه گیری: علاوه بر توصیه های قرآن و تاکید پیامبر و ائمه معصوم (ع) و علوم سنتی نسبت به مصرف خرما, نتایج مطالعات اخیر نیز نشان می دهد که خرما در درمان بسیاری از بیماری ها نظیر بیماری های قلبی عروقی, عفونی, دیابت, ناباروری, زخم معده, سرطان, پارکینسون, آلزایمر می تواند موثر واقع شده و همچنین دارای اثرات ضدالتهابی, ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی است. یافته های این مطالعه می تواند گامی موثر در جهت تایید جنبه های علمی قرآن و احادیث ائمه (ع) به ویژه در مورد میوه هایی نظیر خرما باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، میرحسن، شاویسی، نسیم، و خطیبی، سیدامین. (1396). بررسی خواص تغذیه ای و درمانی خرما در قرآن, احادیت, طب سنتی و طب نوین. طب سنتی اسلام و ایران، 8(3 )، 297-308. SID. https://sid.ir/paper/511606/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی میرحسن، شاویسی نسیم، خطیبی سیدامین. بررسی خواص تغذیه ای و درمانی خرما در قرآن, احادیت, طب سنتی و طب نوین. طب سنتی اسلام و ایران[Internet]. 1396؛8(3 ):297-308. Available from: https://sid.ir/paper/511606/fa

    IEEE: کپی

    میرحسن موسوی، نسیم شاویسی، و سیدامین خطیبی، “بررسی خواص تغذیه ای و درمانی خرما در قرآن, احادیت, طب سنتی و طب نوین،” طب سنتی اسلام و ایران، vol. 8، no. 3 ، pp. 297–308، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/511606/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button