APA:
کپیحسینی، سیدابراهیم، اصفهانی مهر، عاطفه، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1394). بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی همبرگر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/512239/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدابراهیم، اصفهانی مهر عاطفه، فدایی نوغانی وجیهه. بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی همبرگر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/512239/fa
IEEE:
کپیسیدابراهیم حسینی، عاطفه اصفهانی مهر، و وجیهه فدایی نوغانی، “بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی همبرگر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 33–38، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512239/fa