APA:
کپیتربتی، محمدعلی، جوادی، افشین، صادری، حشمت، و توکلی، فرزانه. (1390). مطالعه اثر روش های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی های میکروبی همبرگر. بهداشت مواد غذایی، 1(3 (پیاپی 3))، 47-53. SID. https://sid.ir/paper/222976/fa
Vancouver:
کپیتربتی محمدعلی، جوادی افشین، صادری حشمت، توکلی فرزانه. مطالعه اثر روش های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی های میکروبی همبرگر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(3 (پیاپی 3)):47-53. Available from: https://sid.ir/paper/222976/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی تربتی، افشین جوادی، حشمت صادری، و فرزانه توکلی، “مطالعه اثر روش های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی های میکروبی همبرگر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 3 (پیاپی 3)، pp. 47–53، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222976/fa